Yangın Kapısı Üzerinde Bu Rapor inceleyin

Wiki Article

Her yangın merdiveninin her iki kanatında korkuluk, hızmaşte ya da duvar bulunması gerekmektedir. 

Bununla baş başa, yangın merdiveni fiyatlarını etkileyen özge bir faktör bile kullanılan malzeme ve kalitedir. Yangın merdiveni sistemleri ekseriyetle çelik yahut alüminyum kadar dayanıklı malzemelerden

Zihnî özürlü, tutuklu veya ıslah edilenlerin çitndığı, mezun personeli daimî işlev başlangıcında olan ve yangın veya diğer acil durumlarda kullanıcıları nakledecek kifayetli imkânları bulunan yerlerde kilit kullanılmasına onay verilir.

Yangınlar hızla yayılabilir ve insanoğluın hızlı bir şekilde binayı bırakma etmelerini Bina bâtıni yangın merdivenleri, insanoğluın binadan emniyetli bir şekilde çıkmalarını sağlar ve ivedi manzara tahliyesini kolaylaştırır.

Ayrıca, ehven yangın kapılarının, sertifikaları olmayabileceği ve yangın sırasında yeterince dayanıklı olmayabileceği dair ihtaryorlar.

Hep Binaları: Kamu binaları, ekseri toplanmış olarak insanoğluın bulunmuş olduğu ve müstacel manzara tahliyelerinin hızlı bir şekilde gerçekleştirilmesi müstelzim Bu nedenle, bütün binalarında yangın merdiveni zorunluluğu daha pıtrakı bir şekilde uygulanır.

Bu anlamda yangın merdivenleri ciddi anlamda kişilerin hayatlarını kurtarıcı etkiye bile mevla olup kişilerin gene bu noktada en çok aradığı kriterler beyninde da gelmektedir.

Özellikle duyarlı ve altın materyallerin evetğu odaların baplarının katiyetle yangına dayanıklı maddelerden üretilmiş olması gerekir.

İnsanların hayatını kurtarmayı hedefleyen firmalar aracılığıyla emin ve kaliteli şekilde üretilmesi halinde dirimsel bir çalışmalevi kazanmaktadır. Mühendis ve yangın danışmanı kontrolünde imal edilmelidir.

Sertifikalar: Yangın kapısının sertifikalı olup olmadığı, pahaını etkileyen bir başka faktördür. Sertifikalı bir yangın kapısı, uluslararası standartlara reva olarak sınav edilmekte ve onaylanmaktadır.

Yangın Kapısı esrar sızdırmaz özelliğe sahip olması dolayısıyla yangın simultane insanların yaman zehirlenmelerinden de korunmasını sağlar. Bu kapılar dışarıya dosdoğru ve kolay açılabilen mimariya sahiptir.

Metanet: Yangın kapısının yangına dayanıklı olması ve sınırlı bir müddet boyunca ısıyı engelleyebilmesi önemlidir. Bapnın dayanıklılığına için belirlenen “EI” kıymeti, yangına karşı direnç seviyesini belirtir.

Yangın Bapları tercihe için; 60, 90 ve 120 zaman yangın dayanımı seçenekleriyle imal edilebilir. Üretim aşamasında kullanılan taş yünü misilı ve kalitesi, yangın kapısının en yapı taşı kalite ve sağlamlamlık standartlarından biridir.

Kapı sistemlerinin yangın benzeri kıyamet Yangın Kapısı anlarında hem kaçış hem asayiş hizmeti sunması onları çok kalburüstü hale getirmiştir.

Report this wiki page