Açıklanan Yangın Merdiveni Kapısı Hakkında 5 Kolay Gerçekler

Wiki Article

İşlevsellik çerezleri: Bu çerezler genel ağ sitesinin tercihlerinizi yazıırlamasına cevaz verir (adınız, diliniz ya da yaşamış olduğunız mıntıka kabilinden) ve size vüruttirilmiş ve henüz ferdî özellikler sağlar. Bu da siteyi kullanırken henüz yerinde bir deneyim yaşamanızı sağlar.

Hatta, acil çıkış kapısı olarak da adlandırılan bu kapılar, oranlı şekilde konumlandırıldığında hızlı tahliyeleri destekler.

Özellikle duyarlı ve kalburüstü materyallerin olduğu odaların baplarının nasıl yangına dayanıklı maddelerden üretilmiş olması gerekir.

Elektrikler kesik evetğunda bile geceleri parlayan bir konstrüksiyonda olan bu kırlar korkulu durumların hız göstericisidir.

Isıya dayanıklı olması ve tütünı sızdırmaması yangın kapılarının özel üretimli kapılar olmasından ötürüdır. İmalat öteki kapı imalatları gibi değildir. Uyanıklık edilmesi gereken noktalar vardır.

Yangın merdiveni kapkaloriın haricen açılmamasının başka bir önemli sebebi de rastgele bir haramilik vakasının evetşanmasının önüne geçmektir. Yangın bapları kilitli olmadıkları karınin kolay açılabilmektedir.

Yangın Bapsı tütün sızdırmaz özelliğe ehil olması dolayısıyla yangın simultane insanoğluın duman zehirlenmelerinden de korunmasını sağlar. Bu kapılar dışarıya mevsuk ve kolaylıkla açılabilen gestaltya sahiptir.

Özellikleri olarak öne çısoy en önemli gözcü ise kızdırmae dayanıklı olmasıdır. Kullanılan yangın kapısı her bir gereç ve cam pencereler yangın yönetmeliğinde belirtildiği kabilinden ateşe dayanıklıdır.

Projelerin yangın ve acil durumlarda korunması ile alakalı hazırlanan yönetmelikte Yangın Kapısı Özellikleri tüm detaylarıyla belirlenmiştir. Bu özellikleri maddeler halinde;

Hileüminyum evet da kuvvetli malzemeden mimarilır. Binaların caddeye vekil ve kaldırım kısmında bu merdivene iz verilir. Kullanma açısından amelî olan bir yangın merdiveni çeşididir.

yangına karşı önlemlerin hileınması zorunludur. Bu yönetmelik kapsamında mafevkda rapor tamlanan noktalarda belli başlı müddet ısı ve kıvılcım intikaline dayanabilecek yangın bapları kullanılır.

Lakin talepleriniz doğrultusundan projenize uyumlu olan rastgele bir renge yangın çıkış bapsı boyanabilir.

Kadeh yangın bapları: Bu tip yangın kapıları, sırça malzemesinden mefultır ve ekseriyetle çağcıl binalarda kullanılır.

Göksu Kapı üretim alanlarında spesiyalist ekibimiz aracılığıyla belirlenen kuruluşdaki Yangın Bapları en yüce kalite ve en mütenasip paha politikamıza muvafık olacak şekilde üretilir.

Report this wiki page